KRDV KRDV KRDV KRDV KRDV KRDV KRDV KRDV KRDV KRDVover KRDV
Stichting Kunst Rond de Venen is voor kunsteducatie een spin in het web voor de gemeente, voor scholen, brede scholen, amateurkunstverenigingen en particulieren. 
Ze vormt een basisvoorziening met zelfstandig werkende docenten, die samen garant staan voor een breed palet van betaalbare en goede kunsteducatieve activiteiten.  
Kunsteducatie richt zich op de motorische, sociaal/emotionele, cognitieve en de expressieve ontwikkeling. Het is een belangrijk onderdeel van de persoonlijke en algemene ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen. Naast het leren van vaardigheden stimuleert kunsteducatie creativiteit en verbeelding. 

Kunsteducatie maakt mensen meer bewust van zichzelf, hun achtergrond en de wijze waarop ze daarin verschillen van en overeenkomen met elkaar. Ze leren samen te werken binnen een gegeven tijdspanne, leren feedback te ontvangen en leren te presenteren. In de lessen gaan plezier en ontwikkeling hand in hand. Er is aandacht voor de individuele ontwikkeling, voor samenspel en samen leren.

Contact
Kunst Rond de Venen, 

Locaties
Muziek- en theaterlessen: Driehuisschool, Bozenhoven 156, 3641 AJ  Mijdrecht
Danslessen: Willisstee, Pieter Joostenlaan 24, 3648 XR  Wilnis
Muzieklessen: RK Basisschool St. Jozef, Tuinderslaantje 1-5, 3645 EX  Vinkeveen