KRDV KRDV KRDV KRDV KRDV KRDV KRDV KRDV KRDV KRDVVacatures
Docentencollectief van Stichting Kunst Rond de Venen zoekt ondernemende musici die op HBO-niveau zijn afgestudeerd in de volgende disciplines:

- Piano/Keyboard
- Hobo
- Fagot
- Trombone
- Cello
- Viool
- Blokfluit

Docentencollectief "Kunst Rond de Venen" bestaat uit docenten met een conservatorium-opleiding die met elkaar instrumentale en vocale muzieklessen verzorgen in gemeente De Ronde Venen. Tevens werken de docenten van het collectief samen in projecten voor basisscholen, tijdens presentaties naar buiten en bij gezamenlijke voorspeelavonden.

Doel van het collectief is om kwalitatief hoogwaardig muziekonderwijs aan te bieden in de gemeente. Daarbij bewaken we met elkaar de opleidingsgraad van de docenten en houden we elkaar scherp. Het collectief wil door samenwerking en door de krachten te bundelen de meerwaarde hebben ten opzichte van de individuele docent.

De lessen worden gegeven op de locatie Bozenhoven 156, 3641AJ in Mijdrecht. Hier zijn de faciliteiten voor het geven van muzieklessen aanwezig.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken ondernemende, afgestudeerde musici, die
• Enthousiast en gemotiveerd zijn om actief te werken aan een lespraktijk
• Graag willen samenwerken in een collectief
• Mee willen werken aan projecten op basisscholen
• Zich willen inzetten voor het collectief op meerdere terreinen
• Kwalitatief hoogwaardig muziekonderwijs kunnen bieden

Potentiële kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteren?

Bent u geïnteresseerd? Uw brief met motivatie en cv kunt u tot 31 oktober 2018 sturen naar info@kunstronddevenen.nl. Voor informatie kunt u bellen met: Dick Hesselink: 06-21911690.

Wij gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens, hiervoor hebben wij een privacybeleid. Alle sollicitatiebescheiden en persoonsgegevens worden binnen twee maanden na afronding van de procedure vernietigd.